Tunnista nämä 4 eri lainatyyppiä

erilaiset lainat

Vaikka se voi olla tietyn monille näinä päivinä, se on silti tärkeää tietää jotain lainaa, kun olet ajatellut hakevat yhden. Itse asiassa useimmat ihmiset jo yksi tällainen laina tai toisella. On olemassa monia erilaisia ​​lainoja pankit tarjoavat, luotto-osuuskunnat, yksityisten rahoittajien ja muiden rahoituslaitosten. Kunkin lainan voidaan soveltaa erityisiä vaatimuksia laitoksen tarjoaa se ja monet lainat ovat todella räätälöity tiettyyn hakijaan. Kaikki tämä syrjään, on neljä suurta tyyppisiä lainoja, jotka käyttävät kuluttajat. Jokaisella on erilainen esine tai keskittyä liitteenä.

1# Pikalainat

Ensimmäinen suuri tyyppinen laina on henkilökohtainen laina. Nämä ovat lainoja, voisitte saada pankilta tai Osuuspankin yksilönä. Samalla on jonkin verran päällekkäisyyttä henkilökohtaisia ​​ja pienyritysten sillä tarkoitetaan kunkin saattaa usein sama. Esimerkiksi, saatat tarvita henkilökohtainen laina rahoittaa uuden pienen liiketoimintamahdollisuus. Henkilökohtainen laina voi yksinkertaisesti olla lainan, jonka saat voidakseen maksaa välttämättömät kulut kuten korvaamista merkittäviin apuvälineisiin, maksaa laskuja, tai saada ajoneuvo. Henkilökohtaisia ​​lainoja käytetään myös vakiinnuttaa velkaa.

2# Asuntolaina

Toinen tyyppinen laina on kotona tai asuntolainan. Tämä on luokka lainojen liittyvät uuteen kotiinsa ostaa, mutta voi myös käsitellä käyttämällä olemassa Home Mortgage muotona vakuuksia saada lainaa muihin tarkoituksiin. Kuten muutkin tyyppisiä lainoja, näiden lainojen on erityisiä vaatimuksia ja pätevyyttä järjestämä luotonantajan, joka on täytettävä lainan hakijan. Asuntolainat ovat pitkävaikutteiset menot. Sinun täytyy pitää tämä mielessä ja suunnitelman mukaisesti ja ottaa muita kuluja, jotka otetaan mukaan niin sinulla on selkeä käsitys siitä maksuja. Nyt asuntolaina voi myös ne, joilla jo on kodeissa, mutta haluavat ottaa lainaa ulos kiinnitys tai talon, käyttämällä tätä vakuutena turvata haluttu määrä. On erityisiä vaatimuksia mukana näissä tilanteissa sekä ja on riski, koska olet laittanut kodin vakuudeksi.

3# Autolaina

Kolmas merkittävä tyyppinen laina on autolaina. Tämä on kapeampi kategoria koska se koskee yksinomaan ajoneuvojen hankintaa. Jokainen tarvitsee autossa tai muilla liikennevälineillä nykymaailmassa. Vielä tärkeämpää, he tarvitsevat jotain, joka on luotettava ja saavat ne, jos ne täytyy mennä. Autot-jopa käytettyjen autojen-ovat kalliita ja useimmat meistä eivät ole rahaa mennä ja ostaa suoraan. Siksi auto lainoja on ostettava ajoneuvoon. Automobile jälleenmyyjien tarjoavat tyypillisesti rahoitusvaihtoehtoja auto lainoja kautta osallistuvien lainanantajat. Jälleen tulee olemaan vaatimuksia, että sinulla on täytettävä, kuten luottoluokitus tai tulotason saada lainaa. Eri lainanantajien erilaisia ​​periaatteita auto lainat joten sinun täytyy tutkia niitä erikseen selvittää, jos olet oikeutettu.

4# Opintolaina

Neljäs merkittävä tyypistä tai luokasta laina on koulutuksen tai opintolainaa. Tähän luokkaan kuuluvat sekä opiskelijoille, jotka ovat menneet lukiosta tai korkeakoulun sekä aikuisten ammattilaisille, jotka ovat päättäneet jatkaa edelleen koulutusmahdollisuuksia lisäämään niiden markkinoitavuuteen valitsemassaan ammatissa. Koska koulutus voi olla suora vaikutus taloudellista menestystä, monet pankit, luotto-osuuskunnat ja valtion tukemien rahoitusohjelmaa kannatus lisääntyy tarjoamaan mahdollisuuksia niille, jotka etsivät koulutuksen rahoitusta apua, eivätkä ole työttöminä.

Nämä neljä tyyppiä lainat ovat osa jokapäiväistä elämää. Jossain vaiheessa, useimmat meistä saavat yhden tai useamman näistä lainoista jos toivomme olla auto, talo, koulutus, tai hoitaa henkilökohtaisia ​​asioita pidemmälle nykyinen taloudellinen kyky ratkaista. Se voi maksaa saada parempi käsitys näistä eri lainoja, jotta voimme tehdä parhaita päätöksiä, kun laina on tarpeen.