Erilaisten lainojen eroavaisuuksia

lainojen erot

Buy-nyt-maksa-myöhemmin maailma luotto on tiiviisti kudottu kangas nykypäivän taloudessa. Hyvitys voidaan käyttää korvaamaan rikkoutuneen laitteen vaikka raha on vähissä. Se voi ostaa uuden auton hintaan tarra, joka haastaa kaikkein omistettu Saver. Se voi hemmotella päähänpisto piittaamatta käytännöllisyys, ja se voi olla välttämätöntä käynnistää tai laajentaa liiketoimintaa. Mutta luotto ei ole yhden tyyppisiä sopii kaikille. Tietää minkälaista luottoa tarvitset – kulutusluotot, vähittäiskaupan luotto tai käteisellä luotto – sinun täytyy tietää, mitä kunkin on ja miten sitä käytetään.

kulutusluottodirektiivi

Kulutusluotto on yleinen termi, joka kuvaa lainat – yleensä vakuudettomia – laajennetaan ihmisiä. Vakuudettomien takana vain lupaus maksaa. Ei ole reaalivakuus että luotonantaja voi vaatia, jos et maksa, tai oletus. Luottokortteja yleensä sopivat tähän luokkaan. Reaaliluottosopimus takana on vakuuksia. Kulutusluottojen usein maksetaan takaisin kuukausittain. Osamaksulainat ja henkilökohtaisia ​​lainoja kutsutaan myös kulutusluottoja, mutta vain jos annetaan henkilökohtaiseen käyttöön. Kulutusluottojen ei yrityskäyttöön.

Tyypit kulutusluotoista

Kotiin pääoma lainan tai luottorajan ja asuntolainan ovat perustyyppiä kulutusluottoja. Nämä lainat ovat vakuutena, joka on tukena, jonka arvo kotiisi. Luottosopimuksen, Valmiusluoton ja luottokorttien avulla yksilö ostaa kohteita jopa tietyn rajan ja maksaa vähimmäismäärä kuukausittain. Korko lisätään kuukausittain jääneet varat, joita ei ole maksettu takaisin. Te yleensä maksaa kukin näistä lainatyyppien kuukausierissä.

Retail Luotto

Vähittäiskauppa luotto on eräänlainen kulutusluottoja, mutta tarkempi tarkoitukseen. Vähittäiskaupan luottoraja yleensä luottokorttia käytetään yhden erityisen tärkeänä. Myymälä myöntää asiakkaalle erityisiä etuisuuksia käyttää luottokorttia tehdä ostoksia. Luottokortin myöntäjä on usein yksi suurimmista luottokorttiyhtiöiden puolesta toimivan vähittäiskauppiaan, ei vähittäiskauppias itse. Aivan kuten mikä tahansa muu luottokortti, joka tarjoaa palkintoja, erityisiä osto sääntöjä usein sovelletaan. Joitakin esimerkkejä osto säännöt ovat tiettyjä päiviä, kun saavat käyttää luottokorttia alennuksia tavaroita, lyhyt johdanto alennuksen jälkeen on pienempi alennus myöhemmin, ja sähkökatkos päivämäärät, jolloin palkintoja ei voida käyttää.

Edistetään käyttö Retail Luotto

Myymälöissä kuten JC Penny Co, Kohlin, eBay ja Amazon ovat esimerkkejä yrityksistä, jotka käyttävät vähittäiskaupan luottoa voidaan edistää kuluttajien uskollisuuden. Kaupat tarjoavat usein sinulle suuren alennuksen, jos hakea luottokorttia lisää alennuksia myöhemmin. Kun ottaa oma luottokortti, vähittäiskauppias välttyy palkkioita muihin luottokortteja. Yksi suosittu palkita rekisteröitymisestä myymälän kortti on tarjouksen “ei maksuja eikä kiinnostusta” tietyn ajan. Vaikka tämä saattaa kiinnostaa sinua, sinun pitäisi myös ottaa huomioon, että sen jälkeen kun kampanja-ajan, korkea korko voi tulla voimaan. Vähittäiskauppa luotto on yleensä kuluttajille, mutta yritykset voivat myös käyttää näitä luottolimiittejä.

käteisellä luotto

Käteisellä luotto on turvattu luottorajan pidentää pankin sijasta luottokorttiyhtiö. Sekä kuluttajat että yritykset käyttävät käteistä luottoa. Näitä luottoja voidaan käyttää jopa ennalta määrätty kirjoittamalla tarkastuksia. Usein nämä tyypit lainat ovat joko käteisennakkopalveluja kuluttajille ja suuria lainoja yrityksille.